Dit is Berlijn

Berlijn

Deze opvallende reeks biedt een oplossing voor wie meer wil halen uit een kort stadsbezoek. Een handige, beknopte gids voor een weekend weg of een zakenreis met exclusieve adressen, uitnodigende illustraties en duidelijke cartografie.
'Praktische informatie'
Alle praktische inlichtingen over een adres: het dichtstbijzijnde metrostation, de prijscategorie, de aanvaarde betaalmiddelen, de aangeboden diensten ... aan de hand van duidelijke symbolen.
'Adressen'
Modejournalisten, experts uit de reiswereld en de wereld van de gastronomie selecteerden niet te missen adressen en staan borg voor de kwaliteit ervan.
Op de minikaarten kunnen met behulp van cijfers alle adressen in de buurt van de beschreven plaatsen op de pagina eenvoudig worden teruggevonden.
De rubriek 'in de buurt' verwijst naar zaken die elders in de gids besproken worden, maar die in de buurt liggen van de adressen, besproken op de pagina.
De rubriek 'of ook nog' geeft een reeks bijkomende adressen in dezelfde buurt.
'Kleurenfotografie'
De talrijke foto's en illustraties zijn een grote troef van deze reeks. Ze geven een duidelijk beeld van een geselecteerd adres en helpen de lezer bij het maken van een keuze.
'Formaat'
Door zijn handig zakformaat krijgt de gids gemakkelijk een plaats in tas of jaszak.
'Kaartenbijlage'
Een uitvoerige en met gedetailleerde kaartenbijlage met plattegronden in kleur.

Share this page

Door: 
Onbekend